Időmondó
Télelő
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
hírek
Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
***
NE,
... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!hírek
Üzenet
Latest topics
» Remetelak
Szer. Jún. 06, 2018 4:13 pm by Yue

» Vigyázz! Kész! Mondd!
Vas. Dec. 24, 2017 2:01 pm by Shagu

» Kikötő - Halpiac
Hétf. Szept. 11, 2017 2:02 pm by Amarillisz

» Képajánló
Vas. Nov. 27, 2016 5:53 pm by Shagu

» Északi járás - Ördög kanyon
Kedd Aug. 23, 2016 6:18 am by Perhasan

» Hajnaldal Terem
Hétf. Aug. 22, 2016 5:29 pm by Asfalot

» Utcarész
Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm by Yeon

» Vad vízű vidék
Csüt. Feb. 18, 2016 10:23 pm by Lumera

» A Szürke-folyó forrása
Vas. Feb. 14, 2016 10:12 pm by Rangor

» Keresett karakterek
Szomb. Feb. 13, 2016 4:12 pm by Hét Hold

Információk
Télelő
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss


j
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.

Kincskeresők Szövetsége

Go down

Kincskeresők Szövetsége

Témanyitás by Hét Hold on Kedd Okt. 29, 2013 6:35 pm

Kincskeresők Szövetsége

Főbb rejtekhely: Írisz sziget; Samír; Zug-Alváros; megvásárolt kikötői raktárház
Találkozóhely: Írisz sziget; Samír; Fellegváros; Fekete Sarló Fogadó
Tevékenységi kör: Írisz sziget és környéke
Hajók száma: 3 (kisebb fregattok, kereskedelmi jelzéssel)
Közismert Vezető: Qeisan, a Szavak Ökle
Valódi vezető: Ryen Alor Marsesyl (tevékenysége nem véletlen rejtve van, s csak bizonyos beavatottak vannak tisztában ezzel a felállással…)
Alvezér: Prisane, a Zord Hercegnő (Hatáskör: az összes többi felügyelete és információk továbbadása)
Tolvajok királya: Phexides, az Enyveskezű (Hatáskör: Zug- Alváros)
Kereskedelmi ügyintéző: Fetmar, az Arannyal tömött (Hatáskör: a ki- és beutazó fekete üzelmeket intéző hajókért felelős)
Kalandorok parancsnoka: Camild, a Hétpróbás Bajkeverő (Hatáskör: Az összes kincsvadász és egyéb mitugrász korlátozása, s területre kiküldése)


Mindegyik feljebb említett vezetőnek megvan a maga szerepe, melyet az élet tábláján betöltenek. Részletesebben róluk csupán azért nem teszünk említést, mert nagyon kis eséllyel lehet bármelyikkel találkozni a közéletben, a tagok pedig csupán az ő általuk kinevezett személlyel fognak beszélgetni maximum. Viszont egy teljesen közös bennük: mindegyikük teljes engedelmességgel tartozik Qeisan-nak, aki meg a Marsesyl nemesúrnak. Vagyis egy teljes lánchálózatról beszélhetünk…

Megalakulásának célja az volt, hogy a helyi alvilág nagyobb alakjait egy kézbe gyűjtse, valamint a felkapaszkodni vágyó idióták az ő keze alatt tevékenykedjenek. Hogy konkrétan miféle népség keveredik, soraik közé az csupán a személyiségétől függ. Nemes, kalandor, vagy akár egyszerű polgár is soraikba léphet, egyetlen fontos kitétel van: Hátrahagyta maga mögött régi életét és a Szövetségért dolgozik. A Szövetség célja pedig a tagjainak megélhetése bármi áron, s a terjeszkedés. Talán egy napon más család lesz a kormányzó, s akkor azok, akik itt sikereket értek el, új nagyobb pozíciókat kaphatnak, melyekről előtte csak álmodhattak.
Viszont fontos megemlíteni, hogy nem csak egyszerű tolvajlás és fekete üzelmek tárháza van a birtokukban. Nevük is sugallja, hogy a rég elfeledett tájak és a még kiaknázatlan területeket kutatva új kincsekre próbálnak bukkanni. Hogy sikerül-e? Eddig csupán néhány, de számottevő siker van a birtokukban, de hát a világ folyamatosan változik…

A klánba bekerülni úgy lehet, ahogy a pletykák terjednek. Meg kell keresni az aktuális forrást, s az előtt elmondani a kívánságod. Mit kapsz érte? Egy olyan közösséget, aki megpróbál feljebb kapaszkodni a társadalom lépcsőjén, hiába számított akár kitaszítottnak is eddig. Rabszolgák nem csatlakozhatnak, míg gazdájuk lánca tartja fogva őket. De ha egyszer végleg megszöktek, akkor már szabadok, nem így van?

Legfőbb és igazából egyetlen ismertetőjegyük egy tetoválás, - melyet bárhova, de könnyebben megmutatható felületre ajánlatos elhelyezni – ami egy nyitott, arannyal teli kincses ládát ábrázol. Ez egyfajta titkos jelkép, mellyel biztosítod, a másikat kiléted felöl, így ezt a külvilág alapjáraton nem ismeri…

Legfőbb rejtekhelyük egy megvett nagy raktárház, melyet valamiért még a törvény keze sem háborgatott sohasem. (Az oka pedig az, hogy vezető üzletet kötött az Inkvizítorral, hogy a törvények érdekében, irányítható kezek alatt legyen a bűnözés…) Másik terepük a Fekete Sarló fogadó, melyben a Fekete szín jelképes utalás a nem csak becsületesen szerzet pénzérmékre. Ide csupán a vezetők szoktak betérni, vagy különleges esetben újonc felvétele esik itt meg. Fontos megemlíteni, hogy a teljes személyzet eme szervezet tagja is egyben…

Kalandra vágysz, de egyedül nem indulnál útnak? Áhítod a pénzt, de rendes munkát nem vállalhatsz? A törvény keze nyújtózkodik érted?
Akkor bizony nem jársz rossz helyen, üdv köztünk, reméljük te is megtalálod a magad Kincsét...


Készítette: Ryen
avatar
Hét Hold
Főszerkesztő

Mottó : ne feledd, a Hold kerek

Hol? : Nappal a fényben megbújva. Éjjel a lopott fényben tündökölve.

Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
Kaszt : Világteremtő: Álomkeltő-Holtkísérő
: Mítikusok


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.