Időmondó
Télelő
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
hírek
Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
***
NE,
... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!hírek
Üzenet
Latest topics
» Remetelak
Szer. Jún. 06, 2018 4:13 pm by Yue

» Vigyázz! Kész! Mondd!
Vas. Dec. 24, 2017 2:01 pm by Shagu

» Kikötő - Halpiac
Hétf. Szept. 11, 2017 2:02 pm by Amarillisz

» Képajánló
Vas. Nov. 27, 2016 5:53 pm by Shagu

» Északi járás - Ördög kanyon
Kedd Aug. 23, 2016 6:18 am by Perhasan

» Hajnaldal Terem
Hétf. Aug. 22, 2016 5:29 pm by Asfalot

» Utcarész
Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm by Yeon

» Vad vízű vidék
Csüt. Feb. 18, 2016 10:23 pm by Lumera

» A Szürke-folyó forrása
Vas. Feb. 14, 2016 10:12 pm by Rangor

» Keresett karakterek
Szomb. Feb. 13, 2016 4:12 pm by Hét Hold

Információk
Télelő
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss


j
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.

Üvöltők

Go down

Üvöltők

Témanyitás by Hét Hold on Kedd Szept. 09, 2014 4:09 pm

Üvöltők


Klán hely: Skarlátfog-fok, Menedék
Rejtekhelyek:
Skarlátfog-fok, Vérzőerdő – Tölgyváros
Roncspart

Vezetők:
Zerodime, a Kán – Írisz-szigetén a szökött és már szabadnak született bestiák vezetője, aki mindenre hajlandó népe megóvásáért, mindenre.
Sha’Vek, Sámán – őz és tigris jellemzőket visel testén, idősebb nő, aki mély kapcsolatot ápol a túlvilággal és birtokában van a jövő esszenciáinak értelmezése (nem lát a jövőbe, de nagyon jók a megérzései) Tölgyváros őrzője.
Labah, a Vadász – Zerodime bal keze, ő áll azoknak az élén, akik folyton úton vannak és a fok embermentességéről gondoskodnak. A medvebestia erős és kitartó, ellenségeivel szemben pedig nem ismer könyörületet.
Sendja, a Hajnalhozó – Zerodime jobb keze, alakváltó bestia, így ő szolgáltatja a klán számára az értékes információkat, illetve nagy rész segít előkészíteni a szöktetéseket, rajtaütéseket és egyben egyfajta kutató is. Próbálja összegyűjteni az Írisz-szigetén kóborló alakváltókat és szeretné megtalálni Efart régi jó barátját.

Vének tanácsa: olyan bestiák, akik már megették kenyerük javát.
Zork az egykori harcosok vezetője volt, megfáradt és túlságosan lassú, de kritizálni és beleszólni még mindig kiválóan tud.
Hasta kiváló vadász volt, azonban mióta egy egyszerű kölyök megvakította magába roskadt, minden veszélyes ellen tiltakozik.
Gren még éles szemmel és elmével viseli tisztségét, az Üvöltök élvezik rokonszenvét és áldását.
Shomekh a gladiátorok gladiátora volt fénykorában és tudását még most sem fél megosztani az ifjakkal, támogatja az Üvöltőket.
Oktumus’ – kibírhatatlan banya, de pont őszintesége és előrelátása viszi előrébb az ügyeket, szintén támogatja az Üvöltőket.

A szabadság, az, ami egyesek számára csak soha be nem teljesülő vágyálom, de nem az Üvöltőknek! Elődeik nyomában járnak, de ezen ifjak sosem tapasztalták meg saját bőrükön milyen a rabláncok terhe alatt nyögni, de ismerik szüleik, barátaik és kedveseik szörnyű sorsát. Ezért letértek arról az útról, amit a Leopárdok követtek, megfeledkeztek a könyörületről éppen ugyan úgy, ahogy az emberek.
Céljuk továbbra sem változott, de igen, ebben is változtak. A szabadság nem jön könnyen és nem mindenkinek adatik meg, az árulóknak, azoknak, akik hű ölebként kuporodnak gazdáik lába mellé és elárulják saját véreiket, azoknak nincs kegyelem. Kegyelem, pont e véget ölik őket is le. Mert az Üvöltők már értik milyen az, amikor egy megkötözött lélek nem érti a szabadságot és inkább saját magába mar, minthogy ledobja a kötelékeit.
Csak azokat viszik magukkal, akik valóban szabadok akarnak lenni, de még így sem fogadják be őket a teljesen. A menedék léte ismert az emberek számára, bár megközelíteni még nem próbálták, ám hogy ne is tegyék, új menedéket készítettek. Tölgyváros fogadja az újakat, s csak a bizalom elnyerése után térhetnek meg ők is a Menedékbe.

Jóérzésük szinte eltűnt, nem fogadják az emberek segítségét. Igazán nem bíznak meg senkiben sem, de ha megpróbálnád elnyerni bizalmukat, hogy vállvetve küzdhess velük. Akkor hosszú órákat szánj arra, hogy megmutasd nekik igazi arcod, szándékod és ha kell, ne habozz bizonyítani, hogy az ő oldalukon állsz.


avatar
Hét Hold
Főszerkesztő

Mottó : ne feledd, a Hold kerek

Hol? : Nappal a fényben megbújva. Éjjel a lopott fényben tündökölve.

Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
Kaszt : Világteremtő: Álomkeltő-Holtkísérő
: Mítikusok


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.