Időmondó
Télelő
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
hírek
Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
***
NE,
... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!hírek
Üzenet
Latest topics
» Remetelak
Szer. Jún. 06, 2018 4:13 pm by Yue

» Vigyázz! Kész! Mondd!
Vas. Dec. 24, 2017 2:01 pm by Shagu

» Kikötő - Halpiac
Hétf. Szept. 11, 2017 2:02 pm by Amarillisz

» Képajánló
Vas. Nov. 27, 2016 5:53 pm by Shagu

» Északi járás - Ördög kanyon
Kedd Aug. 23, 2016 6:18 am by Perhasan

» Hajnaldal Terem
Hétf. Aug. 22, 2016 5:29 pm by Asfalot

» Utcarész
Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm by Yeon

» Vad vízű vidék
Csüt. Feb. 18, 2016 10:23 pm by Lumera

» A Szürke-folyó forrása
Vas. Feb. 14, 2016 10:12 pm by Rangor

» Keresett karakterek
Szomb. Feb. 13, 2016 4:12 pm by Hét Hold

Információk
Télelő
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss


j
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.

Utcarész

Go down

Utcarész

Témanyitás by Shagu on Kedd Feb. 02, 2016 10:42 pm

A Vöröslámpás negyed utcái nappal szinte kietlennek tűnnek esti másukhoz képest. Hozzá sem fogható előbbi az utóbbihoz. És talán pontosan ezért tartják úgy, hogy ide nem ajánlatos csak úgy betérni, hacsak nincs kifejezett célod ebben a zegzugos útvesztőben.
//képet sehogysem talált//


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Shagu
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"

Hol? : Samíri; Alsó város

Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Shagu on Csüt. Feb. 04, 2016 10:24 pm

Nappal volt még, de már nem az a verőfényes fajta, ami délben megsüti a házak tetejét és játszva néz le a megfáradt útonlévőkre. Az anyákra és nyűgös csecsemőikre. A fiakra és az apáikra akik áldozatos munkával keresik meg a napi betevőt, hogy az otthoni kisgyermek is ételt kapjon estére. Nem. Most valahogy az idő enyhe volt, szellő lengedezett a tenger felől és már-már hűvösnek lehetett nevezni azt a hőmérsékletet amit hőmérők hiányában a nagyapa becsült meg fájó derekát lapogatva közben. Mondhatnánk úgy is, hogy esteledett de koránt sem volt még éjjel, de szürkület sem, sőt ha mindenütt lennének pontos időt mérő órák, azt is mondhatnánk, hogy olyan jó 5 óra magasságában lehetett a nap, de ezek híján inkább csak azzal a szófordulattal élnénk, hogy késő délután fele járt az idő. Az utcák nem voltak népesek, de nem is mondhatóak néptelennek. Shagu és kísérője, aki egyáltalán nem bízta a véletlenre a dolgot, és kötéllel biztosította kis szolgája, közelében maradását, egy főleg kietlenebb útvonalon közlekedett. Feltett szándékuk volt, már ami a kísérőt illeti, eljutni a Vörös lámpás negyedből egy, a Polgári részben felhúzott, és a Felsővárosi lakók kényelmére és pénztárcáihoz igazítva megnyitott fogadóba. Ugyanis ott várta egy különleges vendég Shagukát. Direkt őt kérte, mert "igen igen megtetszett neki" mikor az Oázisban tett látogatásakor úgy egy féltucat hozzá hasonlóval "végzett". Shagu, azaz Nio, aki gondolataiban is igyekezett már új nevén szólítani az örökké nyugtalan "ént", nos, ő sem volt nevezhető kipihent huszonévesnek az után a találka után. És Shagu, azaz Nio nagyon jól tudta, hogy hova vezet az útjuk.
- És Biztos engem kért? Mindenképpen? - Tudakolta.
- Igen. - Kurta feleletet kapott, de ő még ezt is hatalmas megtiszteltetésnek vehette, mert mélyen meghajolt, ám ezzel megakasztotta a menetet és a "kísérő" durván maga után húzta. Majdnem elesett.
- Értem. Akkor nincs mit tenni. - Mondta, miután visszaszerezte egyensúlyát.
- Igen. - Ezúttal a fiú már nem hajolt meg, csak tudomásul vette a tényközlést. A nagydarab, marcona férfi övéhez volt kötve a vastag kötél, melynek másik oldalával az ő csuklóit kötözték össze. Nem fájt, nem volt kellemetlen sem. Azt leszámítva, hogy így mindig előre kellett kissé tartania a kezeit. Nio azonban, szólítsuk így, hiszen ő maga is ezt a nevet használta már jó ideje, szigorúan rá volt nevelve arra is, hogy ne mutogassa a kötelet idegen szemeknek, így barna palástja mögé igyekezett takarni. Ennek a köpenynek volt egy vastag kapucnija is, ami szintén a fején volt, eltakarva vele a füleit, s úgyszintén eltakarta a farkát alul, hosszúsága révén. Egyedül fekete hajfürtjei mögül kivillanó, vörös szempárjai világítottak egy-egy szerencsétlen szögben, mikor úgy sütött felé a megfáradt nap.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Shagu
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"

Hol? : Samíri; Alsó város

Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Yeon on Vas. Feb. 07, 2016 8:21 pm


Hosszú napok eltelte után se jutottam többre. Nem tudtam merre mehetett, semmiben sem lehettem biztos, lassan már a saját helyzetembe se.
Persze találtam néhány dolgot, amikben hihettem, például hogy nem esett baja, jól van, meg fogom találni, viszont akadtak olyan gondolatok is, amik sokkal negatívabbak voltak. Ezek főleg az idegen és Oreo egyidejű eltűnésével voltak kapcsolatosak. Nehéz volt elképzelnem, hogy csak egy egyszerű véletlen volt, olyan lehetetlennek tűnt pont egy ilyen egybeesés. De ki tudja? Talán egy kicsit bele is őrültem a helyzetbe.
Talán mégis ő volt.
Végül, miután néhány helyet már megjártam, elfogyott az ételem. Természetesen nem volt nálam semmi olyan, amiből vehettem volna bármit is, így a legegyszerűbb módhoz kellett folyamodnom. Loptam. Először emberszerűbbé változtattam a kinézetem, szereztem egy világosbarna, térdig érő, csuklyás ruhát, a farkaimat pedig lekötöztem. Hetet a hátamon szorítottam le, kettőt pedig a derekam körül. Kényelmesenek nem volt mondható, így is elég láhatóan kidudorodott, de mivel volt rajtam táska, annak pedig pántjai, egészen úgy nézett ki, mintha valami csomagot, vagy nagy táskát viselnék.
Útközbe a legtöbb árusnál érdeklődtem, vizsgálgattam az áruikatt és amíg beszélgettem velük, addig a köpeny alá csempésztem egy-két dolgot.
Bár nem volt egy tetszetős megoldás, választásom nem volt.
Úgy döntöttem, visszatérek Samirba. Nem azért, mert honvágyam volt, vagy feltételeztem, hogy Oreo ott tartózkodik, vagy esetleg bármi más értelmetlen okból, csak fel akartam mérni a helyzetet. Így már szabad voltam, oda mehettem, ahová akartam, kereshettek engem, de már teljesen más voltam, mint előtte, miért gyanakodtak volna rám?
Dolgom ismét kihasználni néhány ember hanyagságát volt, közbe pedig óvatosnak lenni. A bejutás volt az egyszerűbb része.
Hajnalba hajtottam végre a tervet, az őrségváltás előtt, amikor még az éjszakaiak voltak.
A tetőről nézelődve volt időm megfigyelni a sok év alatt, hogy általában hogy szokott ez működni: ilyenkor már nem túl aktívak ők sem, néha a hajnali szolgálatra marad a felébresztés feladata.
A szegénynegyedi kaput közelítettem meg, mindig az volt a legkevésbé védett.
Csak reménykedni tudtam, hogy nem fognak se meghallani, se észrevenni.
Az általam nem elnevezett eszközömet, amin egy fémből készült, kampós vég volt, hosszú kötélre kötve, feldobtam a falra, ami azonnal beakadt. Nem volt egy túl stabil dolog, bármikor kicsúszhatott, de elég biztonságosnak tűnt ahhoz, hogy elkezdjek felmászni rajta. Mikor már majdnem felértem, elővigyázatosságból körülnéztem. Senkit sem láttam, így amilyen gyorsan és csendesen tudtam, felhúztam magam és kiakasztottam a tárgyat, majd a fal másik oldalán megismételtem a folyamatot visszafelé. Leereszkedésem után beletellett egy kis időbe kiakasztani a kampót, de végül sikerült.
Napkeltéig, amíg fel nem éled a város igazán, meg kellett szállnom valahol, ezért a lehető legelhagyatottabb helyekre mentem és vártam, egészen addig, amíg nem lehetett hallani a város hangját.
Onnantól kezdve jártam a várost, mindenre alaposan figyeltem, hisz nem tudhattam minek lesz még haszna egyszer. Egész nap ott bóklásztam, majd délután, mikor már kezdett a Nap a városra más színt vetni, Ligetvárosba mentem.
Az emberek kezdtek fogyatkozni, az utcák már nem voltak ellepve, volt ahol még egész sokan járták az útjukat, de akadt olyan is, ahol már alig.
Aztán...megakadt a szemem valamin. Egy bestia volt, kötélen.
Nem volt szokatlan látvány, egész sokan döntöttek úgy, hogy 'beszélő szerszámaikat' e módon viszik, sőt, fordult már elő olyan is, hogy én is ilyen helyzetbe voltam, de ez különleges helyzet volt.
Olyan volt mint én. Csak néhány vonása hasonlított az adott állatéra, bőre aránylag csupasz volt.
Ez csak az egyik tényező volt, ami miatt felfigyeltem rá és ez még túlzotan nem is érdekelt volna, de úgy éreztem, hogy esélyem lenne megszöktetni.
Ez előrehaladás?
Nem, szinte egyáltalán nem, de miért ne?
Aránylag kevesen voltak azon a helyen, így akár meg is próhálhattam volna.
Volt is eszközöm ahhoz, hogy kiiktassam a vigyázóját. Megölni nem akartam, tudtam hogy túl bonyolult lett volna, viszont az aznap szerzett dolgok között találtam egy üvegcsét. Emlékszem akire árulta, egy idősebb asszony volt, mesélte nekem, hogy gyógynövényekből készít nagyon erős altatókat. Azt is mondta, hogy ez a leggyorsabban ható az összes közül.
Rajtuk tartottam a szememet. Szorosan mögöttük mentem, a csukyla miatt csak az állam látszott.
Azt még nem tudtam, mi módon fogom belejuttatni a szervezetébe, de reménykedtem, hogy majd találok rá valami módot.
Aztán eszembe jutott, hogy először meg is próbálhatnám erőszak nélkül. Sokkal egyszerűbb és biztosabb lenne. Bár nálunk mindig Ratha, vagy Oreo készítette az ételt, úgy éreztem valamit én is össze tudnék rakni a lopott alapanyagokból. Nem haladtak gyorsan, így volt esélyem rá.
Azonnal nekiláttam. Apró falatokat készítettem, raktam bele mindent amit találtam és úgy véltem, hogy ehető, vagy talán még jó is lehetne az íze. A végén ráraktam az altatót, ami egy zöld pép volt. Ételnek nézett ki, a célom ez volt.
Lehajtottam a csuklyát, a táskát a hátamra vettem, megigazítottam a ruhámat, a kóstolókat pedig egy falapra raktam.
Hosszú, gyors léptekkel közeledtem hozzájuk, majd mikor már a kisérő mellet voltam, bevágtam elé határozottan megszólaltam.

- Jó napot kívánok uram! A sarkon nem rég megnyílt a város legújabb étterme, a Hortenzia udvarház és hogy megismertessük és megszerettessük a város lakóival, szeretnénk ha megízlelnék a kóstolónkat. - majd feléjük nyújtottam a tálcára emlékeztető kör alakú fát.
avatar
Yeon
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Semmit se muszáj, csak amit te is akarsz"

Ismertető jegy : A vörös szemei, az azok mellett lévő hegek, valamint kilenc farkas farka és két farkas füle, mind elég jellegzetes.
Kaszt : Ragadozó

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Shagu on Szer. Feb. 17, 2016 9:45 pm

A kis menet újfent megállt, aminek majdnem az lett  a következménye, hogy Shagu - azaz Nio - majdnem nekiütközött a "kísérőjének" ami nagy ballépés lett volna tőle. Meg is ijedt kissé a saját előrevetített gondolataitól. Elborzadva hallgatta tovább, leginkább magába mélyedve a továbbiakat. Nem gondolta, hogy őróla szó lehet egyáltalán, ezért is lepődött meg,mikor a férfi "nevén" szólította. -Nio! Gyere csak. Kóstold meg ezt. - Bökött a kis tálca tartalmára a marcona férfi, miközben jobb karjával megragadva a láncot, közelebb húzta a vékonyka macskafiút. Nio ~ azaz régebben Shagu ~ kerekre tágult pupillákkal nézett előbb a furcsa idegenre, a tálcára, majd felügyelőjére. - Én?
- Igen te. Egy harapás, mielőtt munkába állsz. Nah örülsz neki? -
Nio szelíden az ételért nyúlt, kissé félve is, nehogy elkapja a drága kincset az idegen tőle. Ha már megkapta legalább egyetlen harapást eszközöljön rajta. Az az egy harapás az övé volt jog szerint. Megkapta, és nem akarta, hogy visszavegyék. mert megvolt  rá a hatalmuk és el kellett volna fogadni azt. És bár elfogadta volna, szomorúvá vált volna tőle, mert igen erősen megtetszett neki az a szendvicske. Még sose kapott ilyet, és most megkóstolhatná....
Nio bólintott, meredten bámulva a kenyérre. - Igen...

A férfi nem nézett az idegenre. Nem méltatta csak annyira, mint ami kijár egy piszkos kis kereskedőtől, sőt, talán azt latolgatta magában, hogy nem is az, csak a kereskedő egyik szolgálója. talán nem is ember.. mit lehet azt manapság már tudni?!


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Shagu
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"

Hol? : Samíri; Alsó város

Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Yeon on Hétf. Feb. 22, 2016 6:37 pm

Bár várható volt, hogy nem fog minden olyan egyszerűen menni mint ahogy azt először hittem, kissé mégis zavart amikor a kísérője pillanatok alatt elrontotta a tervem.
Egyáltalán nem volt veszve semmi, a helyzet még teljesen megfordíthatónak tűnt, de abban nem voltam biztos, hogy ezúttal sikerülni fog erőszak bevetése nélkül.
Megpróbáltam átvenni minden lehetséges végkimenetelt azalatt a néhány másodperc alatt, amíg szótlanságom és tétlenségem még nem vált túlzottan feltűnővé. Arcomon megtartottam a mosolyt, bíztam abban, hogy az segíthet leplezni a fél pillanatig tartó zavarodottságomat.
Gondolkoztam, már csak képek és szavak felhasználásával járt az eszem, másodpercek és azok töredékei alatt nem volt esélyem másokat alkalmazni.
Megfordult a fejemben, hogy elhívom egy általam ismert helyre, ahol nincs túl nagy zsongás, viszont elhihető róla, hogy nem rég nyílt azon a környéken egy étterem, majd ezalatt leütöm, vagy valamilyen más módon kiiktatom, de azt is lehetségesnek találtam, hogy csak egyszerűen megfogom a fiút, elkezdem rángatni egy sikátorba és ott teszem meg az imént említettet az emberrel. Persze mindig számoltam a sikertelenséggel és még azzal is, hogy az esetén milyen cselekvés eredményezne nagyobb esélyt a megszökésre.
Döntésre jutni nem volt nehéz, próbáltam a lehető legelővigyázatosabb, -feltűnésmentesebb, és -lassabb módot kiválasztani.

- Vegyen maga is bátran. - nyújtottam ismételten a férfi felé, miközbe szememmel óvatosan nézelődtem, szabad kezemet pedig közel tartottam a késemhez.
Semmiben sem lehettem biztos.
avatar
Yeon
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Semmit se muszáj, csak amit te is akarsz"

Ismertető jegy : A vörös szemei, az azok mellett lévő hegek, valamint kilenc farkas farka és két farkas füle, mind elég jellegzetes.
Kaszt : Ragadozó

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Shagu on Kedd Feb. 23, 2016 8:32 pm

Önfeledt csámcsogás vette kezdetét a kis bestiafiú felől. Láncok csörgése jelezte minden apró, élvezettel teli harapásának idejét. Két keze, a biztonság kedvéért ~ hiszen azt mondták róla, hogy néha nem tudni mit fog tenni ~ össze volt bilincselve és az azon lévő lánc volt őrének övére illesztve. Nagydarab izmos férfi volt a testőr. Sokakat már a mérete is megijeszthetett, de nem úgy Yeont, a különös árust, aki másodjára is megkínálta bizarr szendvicseivel.
- Nah és hol is van pontosan ez a te .... gazdád? .... fogadója? - Tette hozzá, nem is olyan bizonytalanul közben, apró hatásszünetet tartva, az árulkodó szót. Talán lelepleződött előtte, vagy tartana a fiútól? Nio ügyet sem vetve a beszélgetőkre ~ nem ő dolga alapon ~ ette tovább a kis szendvicsét, lassan, megízlelve minden részét. A férfi megvetően nézett végig a szendvicsét kínálón, majd egy hanyag, alig vállvonás után elvett egyet.
- Chö, nem mintha érdekelne.... sok a dolgom még. Nah tisztulj. - Az utolsó szavakat már étellel a szájában mondta ki. talán hatott rá a kis Nio élvezettel teli falatozása. - Ninc ivőm hád - Ezzel a végszóval elindult. Nem felejtette el megrántani a macskafiú láncát, csak a hatás kedvéért.
Útjuk láthatóan nem a legforgalmasabb, de nem is egy kietlen utca felé vezetett. Láthatólag egy a városrész szélén lévő fogadó felé tartottak. Ahhoz a fogadóhoz, ami arról híresült, vagy hírhedt el, hogy szívesen fogad olyan férfiakat, akik ilyen olyan okok miatt nem tehették befolyásuk vagy hírnevük vagy bármi féltenivalójuk kockára azzal, hogy a Vörös lámpás negyedbe tegyék a lábuk. Ám ők is szerettek volna egy kicsit...."kikapcsolódni"


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Shagu
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"

Hol? : Samíri; Alsó város

Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Yeon on Hétf. Márc. 07, 2016 9:51 pm

Nem mertem levenni a szemem a férfiról. Nem féltem tőle a legkisebb mértékben sem, csupán a paranoiám öltött nevetséges méreteket. Néha, mikor éjszakánként sötét utcákat jártam, társ nélkül, gyakran előfordult, hogy még a saját árnyékomra is fegyvert fogtam.
Egyedül voltam, üldöztek, ez természetes, nem?
De nem ez volt az egyetlen tényező ami erre kéztetett. Az, aki ott állt előttem, kezében egy fajtársam láncával, egy ember volt. Egy másik, olyan fajnak a tagja, akinek még az utolsó szavaiban sem lehet bízni.
Alapból is szánalommal nézett rám és tekintettel arra, hogy mennyire öntelt és 'nagyhatalmú' volt, egyáltalán nem lett volna meglepő tett tőle, hogy leköp, arcon csap, megrúg, földre lök.
~Nem is tudom miért beszélek ilyenekről...igazából, velem sosem csináltak ilyeneket...talán...talán mégis?
Arcomon töretlen volt a mosoly. Őszintének tűnő. Egész életemben ez  volt a dolgom, miért ne tudtam volna pont azon a napon, abban a  percben a végtelen elégedettséget az élet iránt, vagy a lelkességet hitelesen színlelni?!
Végül a hozzám intézett szavai felüdülésként hattak, eléggé kezdett már kínos lenni a fiú csámcsogása-féle csend.
Hiába csökkent a belém fektetett bizalma, egyáltalán nem érdekelt, már az elején is feltűnhetett volna neki bármi, a lényeg annyi volt, hogy megegye az egyik szendvicset, vagy tudjam leütni, esetleg megölni.

- Néhány sarokkal odébb, ha szeretné, szívesen elvezetem oda.

Mikor ismételten felajánlottam neki a szendvicsek egyikét, átvette egy kis fintorgás után, majd elindultak útjukra.
Maradt még néhány darab a tálcán és lehetségesnek láttam, hogy rajtam tartja a szemét, így még néhány arrajárót megkínáltam.
Mikor volt már egy távolság közöttünk, ahonnan láttam, de nem volt feltűnő ha követem, elkezdtem átöltözni. Ez az átöltözés igazából annyiból állt, hogy levettem a barna köpenyt és egy feketét vetettem magamra helyette.
Csak mentem, M&Ms-szel és lépteimmel szinte rátapadtam, közbe vártam, (...) türelmesen.
avatar
Yeon
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Semmit se muszáj, csak amit te is akarsz"

Ismertető jegy : A vörös szemei, az azok mellett lévő hegek, valamint kilenc farkas farka és két farkas füle, mind elég jellegzetes.
Kaszt : Ragadozó

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Shagu on Pént. Márc. 11, 2016 9:24 pm

Lánc csörrent meg a nagydarab marcona úriember kezében. Nio hátranézett. Akkor, pontosan akkor, amikor az idegen egy másik köpenyt vett magára. A férfi azonban csak megrántotta a láncot, hogy a kis bestia ne húzogassa neki, egyre inkább nem volt mondható ébernek a férfi. De ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük ott, hogy Nio hihetetlen lassúsággal nyammogta el azt a kis szendvicset, ami a kezében maradt és amiből eredetileg csak egy harapást kapott. ám szólni erről a kis megtévesztettségről esze ágában se volt. Akarta a szendvicset minden ízében! Úgy ért hozzá a szájával, úgy harapta le a kis falatkákat, mintha ez lenne a világ legjobb, legízletesebb dolga a világon. bár az Oázisban evett ettől különbet is, valahogy úgy érezte, hogy ez sokkal de sokkal jobb! Közben tüntetőleg sem nézett se az idegenre, ~ bár neki hálás volt a szendvicsért ~ se a "kísérőjére". Ellenben azokra akik utánuk vettek a kis tálcáról, jól megbámulta. Egy hatalmas vörös szempár éghetett mindegyikük agyába mielőtt egy jót aludtak valamelyik utca szélén... ha eljutottak a széléig.
Történt ekkor azonban, hogy megesett, vagyis elesett, aztán nagy robajjal elnyúlt a földön egy kétajtós szekrény. És mivel ennek a fickónak az övéhez volt csatolva Niocska lánca, zúdult utána egyből. - Uhh! HAHHH! Azt a kurva! MI a jó -- ééleet!... - Úgy látszott, hogy a férfi nem akar csak úgy álomra hajtani a fejét. Dühtől vörösen, lángoló szemekkel fordult az idegen felé. Nio félelmében rekord gyorsasággal tömte magába az utolsó falatokat ~ miután felállt és elállt az útból ~, aztán egybe lenyelte rágatlanul. Azonban még nem értek el egy viszonylag "biztonságos", minden szemektől elrejtett mellékutcába, vagy sikátorba. Egy arra járó meg is állt, és csodálkozva közelítette meg a helyzetet. Azt hitte, hogy .... - Segíthetek? - Kérdezte félénken Nio kísérőjétől. Nio kísérője azonban nem látott semmit maga előtt az idegenen kívül. Tajtékzott, bár egyre nehezebben vitte a lába, és meg-meg szédült. Ezért sem lépett azonnal. Nio szíve az agya és a füle között félúton dörömbölt. Ha elveszíti a fejét ez a dromedár, ő zászlóként fog lobogni utána.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Shagu
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"

Hol? : Samíri; Alsó város

Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Yeon on Hétf. Márc. 21, 2016 5:17 pm

Minden lépéssel közelebb kerültem hozzájuk. Ugyanolyan higgadtan lépkedtem mint előtte...ők lassultak.
De nem számított, a mag már el volt vetve, csírázott is, csak türelemmel kellett táplálni és szép lassan elkezdte szirmait bontani: jött, a felhőkkel együtt.
Végül aztán, mikor már erősen kóvájgott az ember, az a bizonyos virág kinyílott és a földreborult a férfi.
Először azt hittem, hogy nem lesz több dolgom és gondnélkül elvihetem a fiút, de több komplikáció is akadt. Nem volt elég, hogy szinte probléma nélkül felállt, még egy civil is odament, hogy segítsen.
A civilek pedig sosincsennek jó hatással a terveimre.
Fejemben két dolog járt: vágjam el. Ha közel jön és van esélyem a láncot akkor azt, ha arra nincs, akkor a lábában lévő izmokat, inakat, vagy csak egyszerűen amit sikerül.
Megölni nem fogom, elég ha megakadályozom, hogy ő se tudjon így eljárni.
avatar
Yeon
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Semmit se muszáj, csak amit te is akarsz"

Ismertető jegy : A vörös szemei, az azok mellett lévő hegek, valamint kilenc farkas farka és két farkas füle, mind elég jellegzetes.
Kaszt : Ragadozó

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Shagu on Szer. Ápr. 06, 2016 12:09 pm

- Kuss legyen! - Mordul rá a férfira testőrünk, akinek az övéhez van csatolva Niocska lánca. nah nem mintha a kis macska fiú arra gondolni is merne, hogy megszökjön. Esetleg segítsen a másik bestiának, áhh dehogy! Abba se gondolt bele, hogy ki ez az idegen, és miért történik ez vele, egyszerűen csak volt, ahogy eddig is mindig. Ahogy az élet hozta. A férfi azonban nem tágított. Vagy nem gondolt bele a helyzetbe vagy szándékosan nem vette figyelembe a veszélyt jelző tényezőket. - De önnek orvosra van szüksége. Engedje, hogy segítsek. - Sőt! Még a rá is szólt a szabad "bámészkodóra" azaz Yeonra. - Jöjjön, segítsen! - A férfi szemei vérbe borultak. Nem tudta hogyan, de a szendviccsel mahinált valamit a kis piszok, és ezért érzi így magát!
- Inkább megölöm. El innen! El amíg oda nem vágom valahova! - Ebben a pillanatban Nio összeesett.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Shagu
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"

Hol? : Samíri; Alsó város

Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Yeon on Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm

Éreztem, hogy szorul a hurok a nyakam körül. Egyre kevesebb választási lehetőségem volt. Az arratévedt ismeretlen nem változtatott a véleményén, a férfi különös viselkedésétől nem riadt vissza, csak még jobban segítséget akart hívni neki.
Tudtam, hogy lépnem kell. Minél hamarabb. Nincs több időm hátra.
- Magának nincs helye itt, kérem távozzon. Ha nem teszi, meghal. De nyugodjon meg, valószínűleg nem én, hanem az az ember lesz gyilkosa, akinek most épp segíteni akar. Nézze csak, már dühös, gondoljon bele, mikre lehet képes, ha igazán elvesztette a fejét. - beszéltem leereszkedően az emberhez, hogy hatásosabbnak tűnjön.
Hagytam még néhány másodpercet, hogy ráébredjen mire vállalkozott, vagy ha nem, hát vesszen. Tudtam, hogy az ő vérét is az én kezemre kennék, hogy rajtam száradjon, de már fel voltam készülve. A kezdetekben próbáltam a lehető legkevesebb embert megölni, hisz az csak további erőszakot szül, de aztán rájöttem, vannak helyzetek, amiket nem lehet megoldani más módszerrel. De ez nem az én hibám, csupán az élőlények bolondságának hibája. Én mindig vevő vagyok a diplomáciára
Elindultam. Biztos voltam magamban, nem volt indokom kételkedni, nem tűnt úgy , hogy bármilyen különleges képességgel rendelkezik, egy egyszerű, ám jó kondícióval bíró embernek látszott. Tudtam, hogy ha megüt, az valószínűleg szervet sért és csontot tör, de emelett azt is, hogy bódult állapotba van, így még az átlagosnál is egyszerűbb kikerülni a támadásait. Ha pedig ez nem lett volna elég, egy mellkason rúgással képes voltam tüdőt szakítani, a késemmel vágni, szúrni, és még csak néhányat említettem.
Nem veszíthettem. Képtelenség lett volna.
Viszont nem volt egyszerű dolgom. A célpontot és a fiút elválasztani közel sem volt olyan egyszerű, mint amennyire az tűnne elsőnek. A láncot nem vághattam el, azzal a késsel lehetetlenség lett volna, ugyanez vonatkozik a fiún lévő bilincsre is.
Egyedül a férfinél lévő végénél tudtam volna megszüntetni az összeköttetést, de ahhoz közel kellett volna mennem. Nem győzhettem ellene ilyen téren, ahhoz még ébren volt, hogy megöljön.
Játszanom kellett vele. Várnom kellett, amíg az altató nem fejtette ki rendesen a hatását.
A kampós végű, kötélre kötött eszközömet vettem elő, mivel ez volt a legtávolabbra használható "fegyverem". Először a lábait céloztam meg, túlságosan éber volt ahhoz, hogy a karjaira menjek, hisz akkor könnyűszerrel meg is foghatná és ellenem fordíthatná.
Egyenesen a vádlijához dobtam, reménykedve, hogy valamilyen kárt okoz benne az eszköz valamelyik része, majd visszarántottam magamhoz. Tudtam a dolgom, tartottam a távolságot, futottam körülötte körbe, és vártam, hogy lépjen.
avatar
Yeon
Állatbestia - Ragadozó

Mottó : "Semmit se muszáj, csak amit te is akarsz"

Ismertető jegy : A vörös szemei, az azok mellett lévő hegek, valamint kilenc farkas farka és két farkas füle, mind elég jellegzetes.
Kaszt : Ragadozó

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcarész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.