Időmondó
Télelő
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
hírek
Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
***
NE,
... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!hírek
Üzenet
Latest topics
» Remetelak
Szer. Jún. 06, 2018 4:13 pm by Yue

» Vigyázz! Kész! Mondd!
Vas. Dec. 24, 2017 2:01 pm by Shagu

» Kikötő - Halpiac
Hétf. Szept. 11, 2017 2:02 pm by Amarillisz

» Képajánló
Vas. Nov. 27, 2016 5:53 pm by Shagu

» Északi járás - Ördög kanyon
Kedd Aug. 23, 2016 6:18 am by Perhasan

» Hajnaldal Terem
Hétf. Aug. 22, 2016 5:29 pm by Asfalot

» Utcarész
Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm by Yeon

» Vad vízű vidék
Csüt. Feb. 18, 2016 10:23 pm by Lumera

» A Szürke-folyó forrása
Vas. Feb. 14, 2016 10:12 pm by Rangor

» Keresett karakterek
Szomb. Feb. 13, 2016 4:12 pm by Hét Hold

Információk
Télelő
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss


j
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.

Fergras Pomfen Randol Gildroj /NJK/

Go down

Fergras Pomfen Randol Gildroj /NJK/

Témanyitás by Fergras Gildroj on Szer. Aug. 29, 2012 9:12 am

...Emberek...
Született: Fergras Pomfen Randol Gildroj.
egyéb megszólítás: Inkvizítor; Nemes uram!; a háta mögött: Csótány, A király kutyája!; „harsány nevetés, ha szóba kerül egy bizonyos eset miatt” .
Nem: férfi
Születési hely: Kalerian – Isber (a harmadik legnagyobb város a királyságban)
Életkor: 43 éves
Családfa:
szülők: Amfa Brisder Gildroj – anyja (ember) †, Ferman Halred Randol Gildroj –apja (ember) †
nővérei: Sunansa (ember), Fermina (ember), Lentas La Kalerian hercegné (ember), Marsalafin (ember), Halneja (ember), Klemetina (ember)
öccse: Drante (bestia)
rang: nemes.
Klán/Rend: Kaleriani Birák.
poszt: Samiri Inkvizítor.
Kaszt: fegyverforgató, írnok.
...Ez vagyok én...
Belső: elkényeztetett, önbizalomban és önhittségben hiányt nem szenvedő férfi. Céltudatos és sokak sajnálatára nem elég ostoba, hogy a kitűzött céljait ne érhesse el. Bármire képes, bár nagyon kényes arra, hogy az ő kezei tiszták maradjanak. A piszkos ügyeket szereti másokra hagyni és a felelősség súlyos terhét is nagyon szívesen átruházza. Kiszemeltjeire csupán csak addig tart igényt, míg szükségeltetik, ha valaki jelenléte már veszélyessé válik rá nézve egyszerűen eltünteti. Álszent, kivételes tehetséggel képes megtalálni a módot, hogy mások belső szférájába férkőzzön, bizalmas legyen.
mindig: mások feletti korlátlan hatalom; minél nagyobb rang; gazdagság.
soha: bestiák „bűze”; az akarata semmibevétele; kudarc.
titok: három vetélytársát saját kezűleg ölte meg, csak hogy ő lehessen Írisz-sziget Inkvizítora.
félelem: pánikrohamok kerülgetik, ha egy bestia közelében kell lennie, illetve fél attól a vágytól, ami néha elkapja, ha egy-egy szép bestiát talál függetlenül attól nőstény vagy hím.

Külső: viszonylag magasnak mondható, de igen csak cingár alkata van. Valahogy látszik egész megjelenésén és mozgásán, hogy tejben és vajban fürösztötték, nem is csoda, családja egyetlen törvényes fiú utóda. Csontos, sovány alkata azonban megtévesztő. Pont azért mert egyetlen fiú gyermek, apja hangsúlyt fektetett arra, hogy fia megfelelően edzett legyen. Meglehetősen erős, a tehetség hiányát pedig gyorsasággal és kiváló megfigyelési képességgel kompenzálja. Nem kimondottabban helyes férfi, arca csontos és sovány, a hetyke szakáll és a vékony bajusz sem a jó irányba tereli külsejét. Szemei kifürkészhetetlen ravaszsággal, élénkséggel csillognak a kék szín szürkés árnyalatában. Haját divatosan félhosszúra vágatta, színe barnába hajló fekete.
ismertető jegy: túl díszes megjelenése, pazar gesztikulációja.
viselet: díszes és drága holmikban jár, elvárása az, hogy süssön róla, hogy gazdag nemes. Fekete egyhangú, hivatali ruházatát is átalakíttatta, mondván túl pórias volt, hogy nemes tagjait befedje vele. Kisebb, könnyen elrejthető fegyverek igen gyakran vannak nála, sőt, méreggel teli kis fiolákat is előszeretettel tart magánál.
...Kapcsolat...
Balbel Dartis D'Morte: ellenfelek, egyértelmű, hogy céljaik szöges ellentétei egymásnak. Balber az a személy, akit rendszeresen megpróbál eltenni láb alól, de sosem sikerül.
Tengelbard D'Morte: a fiatal kapitány, ha lehet idegesítőbb a számára, mint a bátya. Egyszer nagyközönség előtt alázta meg, amiért az egész város röhög rajta (Tengelbard megadta a kezdőlökést, hogy az Inkvizítor belepottyanjon a csatorna bűzös vízébe).
Jasmine: a vigalmi negyed Éjkirálynője egyik bizalmasa, nagyon sok mindent elmondott már a nőnek, de semmi terhelőt vagy konkrétumot, inkább csak egy fiatal férfi vágyait. Szerelem nem fűzi a nőhöz, csak a perverz vágy, az, ahogy a szajha képes uralkodni rajta, megfenyíteni, verni, ahogy korábban az édesanyja sem tudta.
...Tudás...
Alapismeret:
- írás (6)
- olvasás (6)
- nyelv(ek): a beszélt nyelvek és azok tudásszintje ( 6)
- műveltség: irodalom, politika, építészet, művészet stb. (7)
Mágia: nem
- tárgy: -.
- varázslat: -
Tájékozódás:
- helyismeret (2)
- tájékozódás (5)
Harc:
- pusztakezes (5)
- reflex (7)
- fegyverforgatás: kard (4); tőr (5); íj (4)
Egyéb: stb.
...Életút...
Annak köszönhetően, hogy nővére az egyik herceg felesége lett, egész családja magasabb ranghoz jutott, így ő kivételes lehetőségekkel élhetett. A legjobb iskolákat járta ki és a legjobb mesterektől tanulhatott. Legtehetségesebb mestere még is az édesanyja volt, aki pór származású volt, de igen magasra kapaszkodott. Ő nevelte fiába az áspiskígyók tulajdonságait.
Fergras törtető férfi, aki képes kihasználni a körülötte lévőket és meg is teszi. Olyanokat gyűjt maga köré, akik meghalnának érte és ezt el is várja, hiszen a célja az, hogy a kivételes adottságokkal rendelkező Írisz-sziget tejhatalmú ura legyen és aztán felkapaszkodjon Kalerian trónjára is.
A királyságban nagy becsű támogatói vannak és közvetlen a gyermekkirályt irányító tanácstagok pártfogását is élvezi. Ugyan, ezzel Samirban nem megy semmire, a nemességet leszámítva az itt élők gyűlölik és néha egy-egy eltévedt rothadó gyümölccsel ezt a tudtára is adják.avatar
Fergras Gildroj
Kaleriani Nemes

Mottó : "ellenség holtan, aranyból sok a jó"

Hol? : Samir.

Ismertető jegy : Csontos, tenyérbemászó arc és díszes öltözet.
Kaszt : Nemes - Fegyverforgató

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.