Időmondó
Télelő
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
hírek
Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
***
NE,
... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!hírek
Üzenet
Latest topics
» Remetelak
Szer. Jún. 06, 2018 4:13 pm by Yue

» Vigyázz! Kész! Mondd!
Vas. Dec. 24, 2017 2:01 pm by Shagu

» Kikötő - Halpiac
Hétf. Szept. 11, 2017 2:02 pm by Amarillisz

» Képajánló
Vas. Nov. 27, 2016 5:53 pm by Shagu

» Északi járás - Ördög kanyon
Kedd Aug. 23, 2016 6:18 am by Perhasan

» Hajnaldal Terem
Hétf. Aug. 22, 2016 5:29 pm by Asfalot

» Utcarész
Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm by Yeon

» Vad vízű vidék
Csüt. Feb. 18, 2016 10:23 pm by Lumera

» A Szürke-folyó forrása
Vas. Feb. 14, 2016 10:12 pm by Rangor

» Keresett karakterek
Szomb. Feb. 13, 2016 4:12 pm by Hét Hold

Információk
Télelő
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss


j
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.

Garel

Go down

Garel

Témanyitás by Wardon Garel on Pént. Okt. 26, 2012 8:18 pm

Warden Garel
Idézőmágus
......
egyéb megszólítás:Abor, ez az álneve.
Nem: férfi
Születési hely: Kerios'Hon szigetén született egy kis faluban.
Életkor:30
Kaszt: vándor és tudós.
......
Jellemző vonások:Mindig megőrzi a hidegvérét, megfontoltan cselekszik, kivéve, ha rendesen feldühítik. Hatalmas erővel rendelkezik, amit visszafog és elrejt, mert fél, hogy észreveszik és megtámadják, ezt hívja erőelrejtésnek, ami az „erő kioldással” szüntethető meg. Ha feldühítik, akkor az „erő kioldást” használja, de ekkor nem szándékosan. Akarattal csak akkor használja, ha nagyon szorult helyzetbe kerül.
Nagy tudással rendelkezik és intelligens, bár még egy kicsit tapasztalatlan. Nem agresszív és fajgyűlölő, de a démonokat nem szereti. Szívesen beszél másokkal, de hajlamos álruhát ölteni Szívesen segít másokon, kivéve, ha azok megsértették őt. Egy félelme van, hogy olyan erőt használ fel, ami elemésztheti.
mindig: szereti a könyveket, a tudományt és szereti a régi vagy érdekes holmikat (Pl.: felszerelések és minden más hasznos holmi)
soha:Gyűlöli, ha hülyeségeket kérdeznek tőle vagy hülyének nézik. Valamint a romlott vagy rosszminőségű ennivalót.
titok: Az egyetlen titka, amit csak a bizalmasainak és a régi barátai tudnak az, hogy Mágus.
félelem: Attól tart, hogy kiderül, az hogy mágus, és üldözni kezdik, vagy kivégzik. Ahogy mondani szokta: „Jobb félni, mint megijedni.”
......
Kinézet: Magas, erős testalkatú. A szeme zöld és a homlokán egy vágás van. Hosszú váll alá érő sötétszőke haja van, amit copfban hord. Szakálla rövid, sötétszőke, bajsza nincs. Mindig ápolt (persze csak ha megteheti).
ismertető jegy:Van egy heg a homlokán, de ezt mindig elrejti a hajával. Félhold alakú szemüveget, sötét színű tunikát és csuklyás fekete köpenyt hord.
felszerelés: Egy mágikusan átalakított tarisznya és egy bot, amibe egy nagy zöld követ faragtak be, ebbe egy rúna van vésve. Egy tőr és egy kard a fegyvere (mind a kettő kitűnő tünde munka).
......
Természetfeletti:
tehetség:idéző.
szint: 21 5
......
Ismeretek: Több nagy könyvtár könyveit olvasta. Az általa fontosnak vélt információkat egy Mesterkönyv nevű naplóba jegyezte fel, azért hogy mindig kéznél legyenek. Jártas mindenféle tudományban (főleg a Mágiában) de a biológiához és a történelemhez nagy tehetsége van.
alap ismeret: (írás és olvasás)
- szint: 15 3
nyelvek Folyékonyan beszéli az ősi nyelvet (amin a varázslatokat mondja el). Beszéli a közös nyelvet (amit szinte mindenki ért) és a tündérekkel és az elfekkel is könnyen szót ért.
- szint: 13 3
tájékozódás:Sokat utazott a mesterével és sok helyen fordult meg.
- szint:10 3
harc:Jó pusztakezes harcban, kitűnő kardforgató és a mágiát is használja harcra.
- szint: 112
fegyverforgatás:Kitűnő kardforgató
- szint: 9 2
egyéb: Ha szükséges, észrevétlenül el tud lopni bármit és jó vadász, bár ez egy kicsit nehezen megy neki. Azaz 2.
......
Előtörténet: Kerios'Hon szigetén született 1172-ben egy kis faluban, 8 éves koráig itt élt a családjával. A falu Enderos volt (mindaddig, míg véletlenül fel nem gyújtotta). Volt egy fivére és egy nővére, de róluk nem tud semmit, mióta a falusiak haragja menekülésre kényszerítette. Az élete egyre bonyolódott, mindenhol ujjal mutogattak rá és üldözték. Ekkoriban lopásokból kellett fenntartania magát, mert sehol nem engedték dolgozni. 12 éves korábban elkerült egy mágushoz, aki a tanítványának fogadta. 16 évet töltött a mesterével, utazással és tanulással. Nagyon boldog volt ekkor, mert végre volt, aki elismerte, dicsérte. Megismerte az eldugott varázslóközösségeket, ahol megtudta, hogy a családneve egészen a 214-es évekig nyúlik vissza egyenes ágon a három nagy varázslóhoz, akik később megalapították a –a saját nevük szerinti – három nagy klánt: az Achelik klánt, a Ywran klánt, és a Warden klánt. A gyalázat napján mind a három klán nagy veszteségeket szerzett, de a legnagyobbat a Wardenek szenvedték el. Ekkor azt a feladatot tűzte ki magának, hogy felkutatja a családját és a rokonait, és újra megalapítja a klánját. A feladatot mesterével együtt kezdték el, de egy szerencsétlen alkalommal egy csapat démon megtámadta őket, miközben egy újabb nyomot kerestek. A mester a démonokkal folytatott harcban elhunyt. Ezután Garel csak egyedül utazott, és azóta nem szívleli a démonokat. Az esküjét próbálja beteljesíteni, hogy a mestere halála ne legyen hiábavaló. Híres varázsló szeretne lenni és csatlakozni szeretne az Éjben járók rendjéhez, hogy az ő tudásukat is magához vehesse.
avatar
Wardon Garel
Idézőmágus

Kaszt : Mágus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.