Időmondó

Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.

Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
Frissítve: 2017.10.31.
NE,... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!

Üzenet
Latest topics
Információk

Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss

Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.
Vigyázz! Kész! Mondd!
3 / 6 oldal • Share •
3 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vigyázz! Kész! Mondd!
Gyerekek!
Ha előttetek nincs valami lezárva, akkor rögtön elkap a firkálhatnék? XD *most jól megszid minden érintetett, úgyhogy vegyétek magatokat leteremtettnek!*
Az elfogadott karakterlapokon még gondolkozom, hogy újra meg legyenek e nyitva.
Tessék kalandot kérni a fejlődéshez!
Shaco, hát, mondhatod, hogy nem, de kénytelen leszek menni... de titok, még, hogy miért XD
Apropó, az Evior, Ithor, Garel hármasnak javaslom, hogy látogassák meg a Tanuljunk együtt témát, ha így feszélyez bárkit, akkor elrejtem a vendégek elöl.
Ha előttetek nincs valami lezárva, akkor rögtön elkap a firkálhatnék? XD *most jól megszid minden érintetett, úgyhogy vegyétek magatokat leteremtettnek!*
Az elfogadott karakterlapokon még gondolkozom, hogy újra meg legyenek e nyitva.
Tessék kalandot kérni a fejlődéshez!
Shaco, hát, mondhatod, hogy nem, de kénytelen leszek menni... de titok, még, hogy miért XD
Apropó, az Evior, Ithor, Garel hármasnak javaslom, hogy látogassák meg a Tanuljunk együtt témát, ha így feszélyez bárkit, akkor elrejtem a vendégek elöl.
Hét Hold- Főszerkesztő
- Mottó : ne feledd, a Hold kerek
Hol? : Nappal a fényben megbújva. Éjjel a lopott fényben tündökölve.
Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
Kaszt : Világteremtő: Álomkeltő-Holtkísérő
♦ :
Anyu miért érzem úgy hogy az első mondatod jelentős mértékben nekem szól 
Mondtam én mind1 mit mondok neked
Gyere csak amúgy is istent reggeliznék holnap
xP hamarosan ha Yue ír reagot remélem a következő már a városba megy akkór már jöhetsz is
UI.:
Ha nemekem most rád is kell még várnom XD meg fogok őrülni
remélem tudod 

Mondtam én mind1 mit mondok neked

UI.:
Ha nemekem most rád is kell még várnom XD meg fogok őrülni

Vendég- Vendég
Üdv!
Nem találtam más helyet, szóval ide írom! xD
E hónap, december, 23. este elutazom és majd csak jövőre leszek újra elérhető, olyan 2, de inkább 3. környékén.
És bár korai, de csakhogy ne utólag legyen. Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt, meg Boldog Új Évet!
Nem találtam más helyet, szóval ide írom! xD
E hónap, december, 23. este elutazom és majd csak jövőre leszek újra elérhető, olyan 2, de inkább 3. környékén.
És bár korai, de csakhogy ne utólag legyen. Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt, meg Boldog Új Évet!

Yue- Földvérű-Démon
- Mottó : egy lépés és ott a világ, vagy a vége?
Hol? : sosem ott, ahol keresnek
Ismertető jegy : virágos mezőt idéző illat és esetleg a lángvörös haj, ékes szóló zöld szemek ketőse
Kaszt : illúzionista, vagy valami hasonló
♦ :
Köszi
neked is viszont Buék + Boldo Karit. De remélem elötte azért aktívabb leszel mint most
mert így nem hogy Fea anyu ír lassan de 2 reag között 2x borotválkozok 

Vendég- Vendég
Üdvözletem!
Először is, mélységes elnézést, hogy szó nélkül eltűnten, nem is kis időre, de a való élet néha nagyon kusza és nehéz. Lassan összeszedem magam és jövök a reagokkal, még egy icurka-picurka türelmet azért kérek.
Boldog Új Évet! azért, a Karácsony meg csak békésen telt.
Először is, mélységes elnézést, hogy szó nélkül eltűnten, nem is kis időre, de a való élet néha nagyon kusza és nehéz. Lassan összeszedem magam és jövök a reagokkal, még egy icurka-picurka türelmet azért kérek.

Boldog Új Évet! azért, a Karácsony meg csak békésen telt.

Hét Hold- Főszerkesztő
Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
♦ :
Estét!
Kicsit megkésve, de Üdvözöllek az oldalon Tiana! Érezd jól magad nálunk és az ötleted sem kerülte el a figyelmet, de ezt szeretném megvitatni, ha jutottunk valamire, szólni fogunk. Illetve, az előtörténetedet egyenlőre nem teszem be az elfekhez, hogy szabadon tud majd szerkeszteni, csak majd ha készen vagy jelezd felénk.
Egyéb közérdekű, szóval a dolgaim olyan jól alakulnak, hogy minimális időm van, de azért írok reagokat.
Shaco, köszönöm a türelmed és Yueét is, miattam áll a játék. ^^
Kicsit megkésve, de Üdvözöllek az oldalon Tiana! Érezd jól magad nálunk és az ötleted sem kerülte el a figyelmet, de ezt szeretném megvitatni, ha jutottunk valamire, szólni fogunk. Illetve, az előtörténetedet egyenlőre nem teszem be az elfekhez, hogy szabadon tud majd szerkeszteni, csak majd ha készen vagy jelezd felénk.
Egyéb közérdekű, szóval a dolgaim olyan jól alakulnak, hogy minimális időm van, de azért írok reagokat.
Shaco, köszönöm a türelmed és Yueét is, miattam áll a játék. ^^

Hét Hold- Főszerkesztő
♦ :
Köszönöm:)
Tiana- Vér Elf
- Hol? : Ahol a fák skarlát lombot öltenek.
Kaszt : Felderítő
Szívesen! 
És akkor, újból megkésve (nálam tessék hozzászokni XD) üdvözlöm a legelső természetszellemet, Hothilosst! Remélem jól érzed majd magad nálunk!

És akkor, újból megkésve (nálam tessék hozzászokni XD) üdvözlöm a legelső természetszellemet, Hothilosst! Remélem jól érzed majd magad nálunk!

Hét Hold- Főszerkesztő
♦ :
És jöjjön a szokásos köszöntő
(bár lehet addig örülnek nekem? ^^)
Tulii'ppa és másik feled Nigi'ppa, örömmel köszöntlek titeket. Kellemes kalandokat és utólagos engedelmetekkel, az Éjben Járók tagjai lettetek.

Tulii'ppa és másik feled Nigi'ppa, örömmel köszöntlek titeket. Kellemes kalandokat és utólagos engedelmetekkel, az Éjben Járók tagjai lettetek.

Hét Hold- Főszerkesztő
♦ :
Köszönöm a szíves fogadtatást Nigi'ppa nevében is. ^_^ *hálájának jeléül biccent egyet*
Vendég- Vendég
*kedvesnek mondható mosollyal fogadja a biccentést*
Muhaha, végre kész az első kaland meghirdetése!
Muhaha, végre kész az első kaland meghirdetése!

Hét Hold- Főszerkesztő
♦ :
Ígéretesnek hangzik a dolog:) biztos izgalmas és kidolgozott dolog lesz.Bár ha belegondolok...lehet jól jönne.. hírnév és minden nemű plusz nélkül is:)
Tiana- Vér Elf
- Minden kedves játékosunknak, Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!
Szavak, csodálatos szavak, Békítenek, lázítanak.
Eldöntenek egy életet. Följárnak, mint a kísértetek.
Szárnyalnak, mint a gondolat. Görnyedve hordnak gondokat.
Világokat jelentenek.
Meghaltál, ha már nincsenek.
Dalolnak és dadognak ők. Gügyögnek, mint a szeretők.
Ölnek és feltámasztanak. Szavak, csodálatos szavak.
Eldöntenek egy életet. Följárnak, mint a kísértetek.
Szárnyalnak, mint a gondolat. Görnyedve hordnak gondokat.
Világokat jelentenek.
Meghaltál, ha már nincsenek.
Dalolnak és dadognak ők. Gügyögnek, mint a szeretők.
Ölnek és feltámasztanak. Szavak, csodálatos szavak.
Mythos- Főszerkesztő
- Mottó : megfakult, sárga lapon, ősi szó ... mi lehet?
Hol? : csatos bőrfedél mögött
Ismertető jegy : sárga, töredezett papírszélek a kopott bőrfedél alól kilógva
Kaszt : krónikás
Karel! Athem!
Hogyan legyen tovább?
Mivel úgymond hidegre lettem téve, kalóznak álltam
Hogyan legyen tovább?
Mivel úgymond hidegre lettem téve, kalóznak álltam

Yue- Földvérű-Démon
Ismertető jegy : virágos mezőt idéző illat és esetleg a lángvörös haj, ékes szóló zöld szemek ketőse
♦ :
Én mehetek veled, de nem tudom, hogy beállnék-e kalóznak, vagy csak ideiglenesen hajókáznék...

Semmi sem az aminek látszik... egy Sárkányra ez halmozottan is igaz lehet...[/center]
Athem- Zöld - Földsárkány
- Hol? : A Természet lágy ölén
Kaszt : Jó kérdés...
♦ :
Yue! Én mindenben benne vagyok XD Karel ha kell még kalózkodik is. Főleg ha bosszút állhat a rabszolgaságba vetett fajtársainak gazdáin:)
Tiana- Vér Elf
Akkor gyertek! 
Kezdjük elölről az ismerkedést, vagy vágjunk bele a lecsóba? A történetemet már nagyjából lecseréltem ^^

Kezdjük elölről az ismerkedést, vagy vágjunk bele a lecsóba? A történetemet már nagyjából lecseréltem ^^

Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Ha meglesz az akarat és ihlet én is írok Tiának is, és Karelnek is valami hihető sztorit... hiszen egy bestia aligha él ennyi ideig... vagy igen?
Nos.. mivel előző évekből ismerték a másikat miért kellene újra ismerkedniük? Inkább legyen lecsó csapkodás.
Nos.. mivel előző évekből ismerték a másikat miért kellene újra ismerkedniük? Inkább legyen lecsó csapkodás.
Tiana- Vér Elf
hüm, azt hiszem egy bestia nem, vagy nagyon vénséges lenne és most elképzeltem. Hosszú fehér szakáll, ráncos bőr, de a régi szellem: Karel bácsi
rendicsek és a lecsóhoz csak annyi, hogy az általatok ismert Yue meghalt, de ami miatt meghalt tudom teljes mértékben visszahozni *.*, csak emlékek terén egy kicsit hiányos a drága. ^^

rendicsek és a lecsóhoz csak annyi, hogy az általatok ismert Yue meghalt, de ami miatt meghalt tudom teljes mértékben visszahozni *.*, csak emlékek terén egy kicsit hiányos a drága. ^^

Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Most, hogy jobban meggondolom, egy játék keretében beléphetnék a kalózok közé... Mindenesetre nem árt nektek egy sárkány társasága, vagy tévedek?

Semmi sem az aminek látszik... egy Sárkányra ez halmozottan is igaz lehet...[/center]
Athem- Zöld - Földsárkány
- Hol? : A Természet lágy ölén
Kaszt : Jó kérdés...
♦ :
Hát igen... de az is lehetne, hogy valamiféle képen valaki olyan sztázis varászlatot mondott rá, hogy átvészelte az eltelt éveket.Mondjuk őt kellene kiszabadítani, vagy hasonló.. nem tudom ez lehetne-e egy kezdő pont a játékban...
Tiana- Vér Elf
3 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
3 / 6 oldal