Időmondó
Télelő
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
hírek
Hírmondó
Kisebb helyreigazítások, illetve néhány eltűnt kép pótlása történt.
Írta: Szerkesztők
Frissítve: 2017.10.31.
***
NE,
... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!hírek
Üzenet
Latest topics
» Remetelak
Szer. Jún. 06, 2018 4:13 pm by Yue

» Vigyázz! Kész! Mondd!
Vas. Dec. 24, 2017 2:01 pm by Shagu

» Kikötő - Halpiac
Hétf. Szept. 11, 2017 2:02 pm by Amarillisz

» Képajánló
Vas. Nov. 27, 2016 5:53 pm by Shagu

» Északi járás - Ördög kanyon
Kedd Aug. 23, 2016 6:18 am by Perhasan

» Hajnaldal Terem
Hétf. Aug. 22, 2016 5:29 pm by Asfalot

» Utcarész
Kedd Ápr. 26, 2016 11:02 pm by Yeon

» Vad vízű vidék
Csüt. Feb. 18, 2016 10:23 pm by Lumera

» A Szürke-folyó forrása
Vas. Feb. 14, 2016 10:12 pm by Rangor

» Keresett karakterek
Szomb. Feb. 13, 2016 4:12 pm by Hét Hold

Információk
Télelő
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss


j
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (28 fő) Vas. Júl. 22, 2012 3:13 pm-kor volt itt.

Viharban Járók

Go down

Viharban Járók

Témanyitás by Hét Hold on Szer. Május 01, 2013 10:58 am

Viharban Járók
Rejtekhely: Vihar-sziget

Vezető: Ra’Agan (főnix, ereje a szigeten található hőforrástól távolodva hanyatlani kezd, ezért ritkán hagyja el a forrás közelségét, de a Karmok, mindenben kisegítik, szemei és fülei.)
Alvezérek: a Karmok
Az elsőszámú Morkean - sólyomdémon; roppant éles szemű és eszű nő, nem puszta rokonszenv, hűség is fűzi vezetőjéhez; felderítő feladatok lát el java rész. De szívesen közreműködik, az árulok és új tagok felkutatásában és a kínzás sem áll tőle túl messze. Vérbeli ragadozó!
A sorban második Halw vízvérű-démon, aki roppant szerencsétlenül járt, lelke összefonódott egy hajó testével. Ő az Áldozat Karma, aki képes a legádázabb vihar hátán is lovagolni, talán mert ő idézi azt meg. Elkötelezett Ra mellett.
A harmadik Íras sakál és jellemében is az. Erős kézzel, keményen fogja össze a démonhordát és ha mást nem is, némi tiszteletet, de legalább is félelmet előcsalt a többiekből. Addig áll Ra oldalán, amíg kedvére megfizethet a halandóknak.

A tengerészek között terjedt el először a pletyka, ami szinte napokon belül rémtörténetté nőtte ki magát. A nemesség, a tanult tengernagyok csak egy újabb tengerészlegendát láttak benne, azonban mikor feltűnt a hajó és pusztított, már nem vehették puszta mesének.
A tenger vizein jár egy hajó. Teste olyan, mint a legkecsesebb nőé, amely gyászruhába bújt. Ezt, s mélységesen ásító szakadék színét viselik, a vitorlái és kötelei is. Azokat az idő vasfoga marta cafatokra, még is erősebbek, mint a legjobb kötelek és szakad vitorlái úgy uralják a szelek legvadabb áramlatait is, mintha magából a szélből szőtték volna.
Egyesek egyenesen igaznak vélték, látták, hogy a hajó lélegzik és mikor nagyot sóhajt vesz, az ég elszürkül és végzetes vihar uralja el a vizeket. Hajó még nem küzdötte le azokat a vad hullámokat. S miután az elsők test a test ellen megküzdhettek a rémséges hajóval, a maroknyi túlélő még most is remegve emlékszik vissza a fedélzeten felsorakozó fenevadakra. Egy sem ember! Így szólnak a jajszavas sirámok, ezek az emberek a szerencsétlen szerencsések, hiába morzsolgatják a rózsafüzért és imádkoznak enyhülésért. A Fekete Táltos agyarai, karmai és mérges növényei egyszerűen nem engedik el elméjüket.

A Viharban Járók nem mások, mint a világban eddig kóborló, most kis csapattá, falkává váló természetfelettiek. Szellemek és démonok állnak laza szövetségben, de megtűrik maguk között a félvéreket is, kik felé az örök bizalmatlanság talán sosem fog elmúlni. Elfogadják a bestiák társaságát is, de hajlamosak úgy kezelni őket, mintha harcban nem érnének semmit.
Ha mágus lennél, elf, vagy ember, szembe kell nézned azzal, hogy fel sem hozhatod az érveidet, miért is szeretnél közéjük állni. Ellenség vagy és sosem leszel jó barát a számukra, s ha még sem végeznéd be életed, érezheted, egyenesen tudhatod, hogy semmi más szándékuk nincs veled, minthogy kihasználjanak és általad olyan információhoz jussanak, vagy juttassanak másokat, amik számukra hasznosak, mások számára halálos csapda.
Csatlakoznál? Nincs más teendőd, mint eljutni a Vihar-szigetre és ott lehetőleg még élve előadni szándékod a minden bizonnyal gyilkos szándékkal fogadó majdani társaidnak. De van békésebb módja, ennek csupán annyi a feltétele, hogy találsz egy társaitól elszakadt Viharban Járót és a biztosítod őt elszántságodról.

Ra'Agan, a bosszúvágyuknál fogja meg legtöbb társát. Ám, mivel célja sokkal nagyobb, mint eltiporni hol-mi hajó maketteket és eltörölni egy-egy szigetnyi embert. Ezért kis falatokban ad kielégülést társainak, miközben arra ösztönzi őket, hogy célját beteljesíthesse. A Szent Ereklyéket, a felbecsülhetetlen kincseket keresi és keresteti embereivel is. Ha egy olyan hatalmas dolgot, mint a Fátyol létre tudtak hozni, akkor azok által pusztítani is lehet, eltörölni, még inkább alantas pondrók szintjére süllyeszteni a halandókat.
Emberei számára a cél: megtalálni az ereklyéket, hogy aztán hazajuthassanak Alcarisra és hazajuttathassák az összes természetfeletti lényt, nem csak démonokat, az összes természetlelket, had sorvadjanak el az emberek fái és mezői, had apadjanak el a gyógyító források és persze a bestiákról sem feledkezett meg. Az ő felháborító sorsuk tüzeli fel csak igazán az indulatokat.
Portyázás: a legtöbben képesek lennének önerőből is egyik szigetről a másikra jutni, de túl sok erőfeszítésükbe kerülne. Halw, mint hajó, tökéletes megoldást kínál arra, hogy erejük teljében ronthassanak az általuk bejárt vizeken, illetve információgyűjtés végett Írisz-szigetre. Azonban Hawl sem kimeríthetetlen, ezért mindig egy hosszabb utat tesznek és több rajtaütést hajtanak végre, ha tehetik, utána hetekig kénytelenek a Vihar-szigeten rostokolni.
Van egyetlen egy betartandó és íratlan szabályuk, a préda azé, aki először meglátta! A préda pedig kizárólag élő személy lehet, a hajó rakománya pedig Ráé.

Tagok:
Maluqa (NJK) – démonfarkas – Kutató; leginkább a többi természetfeletti felkutatásával segíti a Viharban Járókat; Rával nem szívlelik egymást, a főnix nem bízik benne, hiszen köztudott, hogy az ordas tagja, illetve tagja volt a Kardoknak.
Yue (JK) – földvérű-démon - Osonó; Rá nehezen engedte el maga mellől, hiszen a Fátyol megteremtése előtt tagja volt azoknak, akik felkutatták az ereklyéket, tehát potenciális információforrás (lenne, ha emlékezne).
Hothiloss”  (?) – „?”
avatar
Hét Hold
Főszerkesztő

Mottó : ne feledd, a Hold kerek

Hol? : Nappal a fényben megbújva. Éjjel a lopott fényben tündökölve.

Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
Kaszt : Világteremtő: Álomkeltő-Holtkísérő
: Mítikusok


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.