Időmondó
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
Hírmondó
Írta: Szerkesztők
Frissítve:-
Frissítve:-
NE,... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!
Információk
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (70 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 11:21 pm-kor volt itt.
Kalandra Fel! Társam?
+17
Dartian
Oreo
Hecil
Fealoce
Rangor
Shagu
Tamire
Karel
Athem
Amion
Tiana
Ithor
Hét Hold
Evior
Rhazjel
Yue
Mythos
21 posters
1 / 4 oldal
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Kalandra Fel! Társam?
- A téma témája egyértelmű. Itt kereshettek magatoknak játékostársat és mesélt is itt kérhettek.
De lehetőleg ne úgy nézzen ki, hogy, ha nem jön senki, akkor kérek egy mesélőt. Mert attól, hogy benézünk ide, nem fogjuk kopó módjára figyelni, hogy mikor akad az illetőnek játszótársa, vagy éppen egy mesélőre vár.
Re: Kalandra Fel! Társam?
Hali!
Szeretnék egy, esetleg több játszótársat! Vállalkozó szellem? Ígérem nem eszek meg senkit.
Na?
Szeretnék egy, esetleg több játszótársat! Vállalkozó szellem? Ígérem nem eszek meg senkit.
Na?
Yue- Földvérű-Démon
- Mottó : egy lépés és ott a világ, vagy a vége?
Hol? : sosem ott, ahol keresnek
Ismertető jegy : virágos mezőt idéző illat és esetleg a lángvörös haj, ékes szóló zöld szemek ketőse
Kaszt : illúzionista, vagy valami hasonló
♦ :
Kalandra keresek játszótársa(ka)t. Csak hétvégente tudok feljönni, de akkor igyekszek aktív lenni.
Rhazjel- Anyagi - Flóradémon
- Mottó : Porból lettél, s porrá leszel.
Hol? : Hamvak között
Ismertető jegy : Kissé... Szétszórt
Játszó pajtást keresek kalandos utazásaimhoz Minimum napi egy hsz-t írok
Vendég- Vendég
(Én jelentkezek, Ithivel együtt!)
A hátsósorokban egy kisfiú ugrál. - Én leszek Peli! Én leszek! Jah és jön Ithi iis! - mosolyog.
Evior- Arany - Napsárkány
- Hol? : Valahol Ithorral
Kaszt : Mágusszerü
Heh sárkányok xD EGy csapatba verődnek De amúgy én is szívesen csatlakozok akárhova ha! lesz egy reag / nap
Vendég- Vendég
Peli bácsiiiii! Hívhatlak Peli bácsinak, Peli bácsi? Mellesleg te leszel az új gondozóóóóm! És Ithié is!
Peli bácsi Úgy hívsz ahogy szeretnél de ezt inkább PM-ben beszéljük meg
Vendég- Vendég
oké Peli bácsi!
És ki vállalkozik arra, hogy velem játsszon?
Feltehetően nem lesz megfeszített a játék irama!
Aki ennek ellenére jelentkezik és később sürget, annak figyelmébe ajánlom, hogy egy istennel fog játszani és megbüntethetem.
Na jó, nem!
Feltehetően nem lesz megfeszített a játék irama!
Aki ennek ellenére jelentkezik és később sürget, annak figyelmébe ajánlom, hogy egy istennel fog játszani és megbüntethetem.
Na jó, nem!
Hét Hold- Főszerkesztő
- Mottó : ne feledd, a Hold kerek
Hol? : Nappal a fényben megbújva. Éjjel a lopott fényben tündökölve.
Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
Kaszt : Világteremtő: Álomkeltő-Holtkísérő
♦ :
Én szívesen játszanék veled én sem vagyok az a gyors típus
Ithor- Ezüst - Csillagsárkány
Én szívesen játszom veled :Dha nem is megfeszített az iram ^^ azért 1-2 naponta lesz reag nem ?
Vendég- Vendég
Hahahaaa!
Tehát ketten, akkor esetleg egy hármas játék? Kettőt nem merek vállalni, főleg úgy, hogy készülök a kalanddal is.
Tehát ketten, akkor esetleg egy hármas játék? Kettőt nem merek vállalni, főleg úgy, hogy készülök a kalanddal is.
Hét Hold- Főszerkesztő
Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
♦ :
persze persze készülsz XD
Felőlem 3 masban is mehetünk csak kéne már partner aki nem 1 héten 1 reagot ír mert ez így ge** unalmas hogy várok a reagra. hétfőtől péntekig. majd 1 hetes késéssel ír hogy majd lesz... pénteken... Azért ilyen kalandot nem keresek. Yue is eszméletlen sokat afkol. 3 napja tart az ősziszünet... nem érkezett reag és 72 órája be se jelentkezett kezd elszomorítani.
Felőlem 3 masban is mehetünk csak kéne már partner aki nem 1 héten 1 reagot ír mert ez így ge** unalmas hogy várok a reagra. hétfőtől péntekig. majd 1 hetes késéssel ír hogy majd lesz... pénteken... Azért ilyen kalandot nem keresek. Yue is eszméletlen sokat afkol. 3 napja tart az ősziszünet... nem érkezett reag és 72 órája be se jelentkezett kezd elszomorítani.
Vendég- Vendég
Sziasztok!
Nos én is keresek játszótársat6társakat. Nos azt nem tudom megbecsülni, hogy napi reag kapacitásom mennyire tehető. De, az biztos, hogy 3 hozzászólás minimum meglenne mindennap.
Nos én is keresek játszótársat6társakat. Nos azt nem tudom megbecsülni, hogy napi reag kapacitásom mennyire tehető. De, az biztos, hogy 3 hozzászólás minimum meglenne mindennap.
Tiana- Vér Elf
- Hol? : Ahol a fák skarlát lombot öltenek.
Kaszt : Felderítő
Üdv!
Ha neked megfelel és Shaconak sincs kifogása, akkor Alcarisban csatlakozhatsz a folyó játékhoz.
Amion nem tudom hogy ér rá, nekem február közepéig heti egy reag a kapacitásom. Azt meg megírtam ....
Ha neked megfelel és Shaconak sincs kifogása, akkor Alcarisban csatlakozhatsz a folyó játékhoz.
Amion nem tudom hogy ér rá, nekem február közepéig heti egy reag a kapacitásom. Azt meg megírtam ....
Hét Hold- Főszerkesztő
♦ :
Tiana- Vér Elf
- Hol? : Ahol a fák skarlát lombot öltenek.
Kaszt : Felderítő
A kapacitásom jelenleg alacsony, megint feltorlódtak nekem a dolgok, úgyhogy átlag 3-4 reagot tudok max. ígérni egy hétre.
Amion- Főszerkesztő
- Hol? : Bárhol és Mindenhol
♦ :
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
1 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.