Időmondó
Időkép
Aranyfényű hajnalok. Ködtengerbe merülő alkonyok. S minden színpompás világ kibontakozik lassan, ahogy búcsúzik a tikkasztó meleg. Az élet egyszerre gyorsul fel és lassul le a szigeten, alkalmazkodva az év utolsó terméseihez. A tenger. A tenger dúl és fúl, akárcsak egy sértődött szerető. Szokatlan ez időtájt, hogy ezerarcú szörnyeteggé váljék.
Hírmondó
Írta: Szerkesztők
Frissítve:-
Frissítve:-
NE,... írj más nevével!
... káromkodj!
Reklámhoz pedig, használd az URL-t!
Információk
Gondolat
Gyönyörű és megszégyenítő dolog az ember életét mint egészet szemlélni: a műalkotás kész, a forma kerek. Egy ember elindul a Nagy Utazásra, de történetét itt hagyja mások tudatában.
Brian W. Aldiss
Itt vannak
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (70 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 11:21 pm-kor volt itt.
Kalandra Fel! Társam?
+17
Dartian
Oreo
Hecil
Fealoce
Rangor
Shagu
Tamire
Karel
Athem
Amion
Tiana
Ithor
Hét Hold
Evior
Rhazjel
Yue
Mythos
21 posters
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Kalandra Fel! Társam?
Jahó!
Játszótársat keresnék, csak így egyszerűen, még mindig nem vagyok emberevő, de lehet harapok.
Játszótársat keresnék, csak így egyszerűen, még mindig nem vagyok emberevő, de lehet harapok.
Yue- Földvérű-Démon
- Mottó : egy lépés és ott a világ, vagy a vége?
Hol? : sosem ott, ahol keresnek
Ismertető jegy : virágos mezőt idéző illat és esetleg a lángvörös haj, ékes szóló zöld szemek ketőse
Kaszt : illúzionista, vagy valami hasonló
♦ :
Énn! karellel:D
Tiana- Vér Elf
- Hol? : Ahol a fák skarlát lombot öltenek.
Kaszt : Felderítő
Vagy amelyik karival szeretnél:)
Tamire- Mottó : Nem szól szám, nem fáj fejem.
Ismertető jegy : Mandula vágású, szomorúságot sejtető szemei.
Én is én is \o/
*ugrál a tömeg mögött*
*ugrál a tömeg mögött*
Shagu- Állatbestia - Ragadozó
- Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"
Hol? : Samíri; Alsó város
Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér
Mmm, nyami, micsoda felhozatal. *nem válogat*
Ír valaki egy kezdőt valahova, vagy legyek önfeláldozó?
Ír valaki egy kezdőt valahova, vagy legyek önfeláldozó?
Yue- Földvérű-Démon
Ismertető jegy : virágos mezőt idéző illat és esetleg a lángvörös haj, ékes szóló zöld szemek ketőse
♦ :
Szerintem kezdj te:)
Tamire- Mottó : Nem szól szám, nem fáj fejem.
Ismertető jegy : Mandula vágású, szomorúságot sejtető szemei.
*Ő nem tud írni*
Szóval előre engedem a hölgyet. :3
Szóval előre engedem a hölgyet. :3
Shagu- Állatbestia - Ragadozó
- Mottó : "Ha nem tudsz dönteni, ne tedd"
Hol? : Samíri; Alsó város
Ismertető jegy : Piros szem, macskafül-farok, hegyes szemfogak, félszegség, 165 cm., három korbácsütés nyoma a hát jobb felén. Egy-egy vörös folt hátul, jobb deréktájt, és elöl bal oldalt a vesénél. Egy-egy vágás a csuklóján keresztbe
Kaszt : Energia elemtál használó bestia (Villámcsászár); ember félvér
Aki a szűnetben unatkozna, az írjon rám, vagy ide!
Rangor- Átokkal sujtott
- Mottó : Az egész élet sörivás, mig te leszel az alátét.
Hol? : vadászaton (vagy nem)
Ismertető jegy : kereszt alakú sebhely a háton, vörös szájmaszk
Kaszt : Vadász
Szükségünk lenne egy mesélőre lassacskán aki egy csapat rabszolga-kereskedőt irányítana nekünk. Lassan utolérjük őket de nincs aki irányítana. Előre is köszi.
Fealoce- Éj Elf
- Mottó : Haragja napján eltapossa a királyokat. A holttesteket halomba gyűjti és összezúzza a fejüket a széles harcmezőn.
Hol? : Valahol
Ismertető jegy : Páncélt hordok. Mindig.
Kaszt : Harcos
Fealoce
Ha jól értem, akkor a jelenlegi játékotok Hecillel az előtörténetek folytatása?
Ez esetben viszont nem jó helyen zajlik a játékotok. Írisz-szigetén nincs elf falú és maga a sziget is több hónapnyi hajóútra van Nibelontól, ahol viszont az emberek, ha élnek, akkor igen csekély mértékben.
Egyenlőre a témátokat átteszem alternatív játékba! De, ne feledkezzünk meg a kérésről sem.
A rabszolgahajcsárok számával sem vagyok egészen kibékülve, de mivel harminc haramia ellen vagytok ketten.. Elvállalom, amennyiben nektek megfelel a garantált heti egy nagyon maximum két reag?
Ha jól értem, akkor a jelenlegi játékotok Hecillel az előtörténetek folytatása?
Ez esetben viszont nem jó helyen zajlik a játékotok. Írisz-szigetén nincs elf falú és maga a sziget is több hónapnyi hajóútra van Nibelontól, ahol viszont az emberek, ha élnek, akkor igen csekély mértékben.
Egyenlőre a témátokat átteszem alternatív játékba! De, ne feledkezzünk meg a kérésről sem.
A rabszolgahajcsárok számával sem vagyok egészen kibékülve, de mivel harminc haramia ellen vagytok ketten.. Elvállalom, amennyiben nektek megfelel a garantált heti egy nagyon maximum két reag?
Hét Hold- Főszerkesztő
- Mottó : ne feledd, a Hold kerek
Hol? : Nappal a fényben megbújva. Éjjel a lopott fényben tündökölve.
Ismertető jegy : Éjsötétben reppenő szárnyak. Vérmezőt idéző időtlen pillantás. Sápadt orca, ében hajzuhatag és a tekintet melyben évmilliók csillagpora kavarog.
Kaszt : Világteremtő: Álomkeltő-Holtkísérő
♦ :
Nem arról van szó, elvagyok én a fórum olvasásával, de már szivesen játszanék. Ehhez keresek vállalkozó szellemű kalandortársat.
Rangor- Átokkal sujtott
- Mottó : Az egész élet sörivás, mig te leszel az alátét.
Hol? : vadászaton (vagy nem)
Ismertető jegy : kereszt alakú sebhely a háton, vörös szájmaszk
Kaszt : Vadász
Nézd!
Hecillel elég nagy slamasztikában vagyunk.
https://mythos.hungarianforum.com/t145p15-az-erdo-melyen#922
Ha gondolod lehetsz a felmentő sereg.
Persze előtte egyeztess Feaval. Szeretettel várunk.
Hecillel elég nagy slamasztikában vagyunk.
https://mythos.hungarianforum.com/t145p15-az-erdo-melyen#922
Ha gondolod lehetsz a felmentő sereg.
Persze előtte egyeztess Feaval. Szeretettel várunk.
Fealoce- Éj Elf
- Mottó : Haragja napján eltapossa a királyokat. A holttesteket halomba gyűjti és összezúzza a fejüket a széles harcmezőn.
Hol? : Valahol
Ismertető jegy : Páncélt hordok. Mindig.
Kaszt : Harcos
Rangor!
Helyesen beszélt Fealoce.
Szívesen várunk lelkes, igazságért harcoló társakat!
(Csak ígérd meg, hogy gyakran írsz )
Helyesen beszélt Fealoce.
Szívesen várunk lelkes, igazságért harcoló társakat!
(Csak ígérd meg, hogy gyakran írsz )
Hecil- Sötét-Éjelf
- Hol? : Gyilkosok nyomában
Ismertető jegy : Könnyen szemet szúrok bárkinek saját készítésű bőr ruháimmal, és íjammal. Világos, enyhén szürkés színű bőröm, durván vágott fekete hajam, és fekete szemem van.
Kaszt : csavargó
Sziasztok!
Szeszélyes szirén szeretne szabatos szavakat szövögetni "szösszenetnyi" szószedetekben, szolid szerzőtárssal/társakkal!
Lassú vagyok, mint egy teknős a szárazon. De, nagyon igyekszem! Lehet velem beszélgetni, kard élét próbára tenni, vízben lubickolni. Énekelni kötelező! Na jó, nem kötelező, de ajánlott.
Szeszélyes szirén szeretne szabatos szavakat szövögetni "szösszenetnyi" szószedetekben, szolid szerzőtárssal/társakkal!
Lassú vagyok, mint egy teknős a szárazon. De, nagyon igyekszem! Lehet velem beszélgetni, kard élét próbára tenni, vízben lubickolni. Énekelni kötelező! Na jó, nem kötelező, de ajánlott.
Vendég- Vendég
*téma porolgatás és minden egyéb*
Yoh!
Nem kertelek, keresek a város felforgatásához társat!
Na jó, a várost egyben hagyhatjuk, a vihar után kijár neki egy kis nyugalom. Vagy, az amúgy fülled levegőjű Vörös Lámpás negyedet is kicsit fellobbanthatnánk, de ha piszkos dolgokra gondolsz a nyomornegyed is kiaknázásra vár.
Egyéb ötletre is vevő vagyok! No?
Yoh!
Nem kertelek, keresek a város felforgatásához társat!
Na jó, a várost egyben hagyhatjuk, a vihar után kijár neki egy kis nyugalom. Vagy, az amúgy fülled levegőjű Vörös Lámpás negyedet is kicsit fellobbanthatnánk, de ha piszkos dolgokra gondolsz a nyomornegyed is kiaknázásra vár.
Egyéb ötletre is vevő vagyok! No?
Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Yue!
Karakterbözrém széles választékába tekintsél be, kérlek!
Elérhető Oreo, épp szökésben van, remek példány, és van pár érdekessége, ami a játék alatt kiderül majd, de ki lehet deríteni idő előtt is, ha rászánsz egy kis időt. Kísérőként ott van Yeon, és lehet még fog egyvalaki csatlakozni, ha nem bánod a kettőnél több játékost, ajánlom neked!
Rhazjel, a frissen démonizált leendő Viharban Járó is elérhető, amennyiben Fea nem haragszik meg egy kis párhuzamos játékért, mindenképp ő számít majd korábbinak, érthető okokból. Remek példány szintén, habár kissé furcsa lehet, elvégre démon. Habár félig te is az vagy, szóval... Ez nem kizáró ok
Athem jelenleg nem elérhető. Sajnálom
Ithor, a kis félénk és látomásoktól gyötört ezüstsárkány Ryennél kicsit rosszul veszi ki magát, legfőképpen őt ajánlanám, most kevesebb összeesős-víziós dolgot tervezek az életébe, meg nem is ártana neki egy kis kalandozás. Evior ízlése szerint csatlakozik vagy kimarad, arról nem tudok tájékoztatást adni neked.
Oren és Amneo átírás alatt, jelenleg nem elérhető.
Ha bármelyikükkel akarsz játszani, szólj bátran! Mindenképp remek döntés, bármelyiküket szeretnéd, és occó!
U.I.: Amennyiben privátban válaszolsz, Oreóra vagy Rhazjelre küldd, köszi!
Karakterbözrém széles választékába tekintsél be, kérlek!
Elérhető Oreo, épp szökésben van, remek példány, és van pár érdekessége, ami a játék alatt kiderül majd, de ki lehet deríteni idő előtt is, ha rászánsz egy kis időt. Kísérőként ott van Yeon, és lehet még fog egyvalaki csatlakozni, ha nem bánod a kettőnél több játékost, ajánlom neked!
Rhazjel, a frissen démonizált leendő Viharban Járó is elérhető, amennyiben Fea nem haragszik meg egy kis párhuzamos játékért, mindenképp ő számít majd korábbinak, érthető okokból. Remek példány szintén, habár kissé furcsa lehet, elvégre démon. Habár félig te is az vagy, szóval... Ez nem kizáró ok
Athem jelenleg nem elérhető. Sajnálom
Ithor, a kis félénk és látomásoktól gyötört ezüstsárkány Ryennél kicsit rosszul veszi ki magát, legfőképpen őt ajánlanám, most kevesebb összeesős-víziós dolgot tervezek az életébe, meg nem is ártana neki egy kis kalandozás. Evior ízlése szerint csatlakozik vagy kimarad, arról nem tudok tájékoztatást adni neked.
Oren és Amneo átírás alatt, jelenleg nem elérhető.
Ha bármelyikükkel akarsz játszani, szólj bátran! Mindenképp remek döntés, bármelyiküket szeretnéd, és occó!
U.I.: Amennyiben privátban válaszolsz, Oreóra vagy Rhazjelre küldd, köszi!
Oreo- Mottó : Lassan járj, s tovább mész, rohanj hát, s tovább élsz.
Hol? : Mögötted...
Ismertető jegy : Egy furcsa mintázat mellkasa bal oldalán, a szíve fölött.
Kaszt : Ragadozó
Oreo, ilyen masszívan kitolni egy démonnal nem életbiztosítás. A bőség zavara, de lássuk csak kit is .. kit is. Ec-pec, kimehetsz... *számolgat*
Rhazjel vagy Oreo - Yeon páros?
No, akkor jössz akivel jónak érzed, a sárkányoktól elnézést kérek, de jelen pillanatra nem vagyok rájuk hangolva
Pedig Ithor látomásai hasonlíthatnak Yue álmaira, vele majd legközelebb
Rhazjel vagy Oreo - Yeon páros?
No, akkor jössz akivel jónak érzed, a sárkányoktól elnézést kérek, de jelen pillanatra nem vagyok rájuk hangolva
Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Kövi körbe írj kezdőt, és eggyel később találkozzunk, úgy jó neked? Akkor Oreo-Yeon legyen, mert Rhazjellel beterveztem már pár dolgot. Yeon épp nyári álmot alszik, szóval akár most is írhatsz
*összezavarodott* Akkor most mikor is írhatok? Amúgy teljességgel megfelel, gondlom addigra már kikerültök a birtokról, mert azért háborítani nem szeretnék.
Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Arra gondoltam...
Hogy? Mire is gondoltál?
Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Ha akarsz még most írsz valamit hogy miért-hogyan, és még nem találkozunk, és utána kiérve átesek rajtad (ezt tervezem ), vagy nem írsz és csak akkor írsz, amikor átestem rajtad
Jóvan, kicsit bolond vagyok, na
Jóvan, kicsit bolond vagyok, na
Áhá! Így már értem, te kis rókatipró' *lelkiekben felkészül az ütközésre*
Azt hiszem nekifogok az írásnak, mielőtt elküldöm azért körbenézek, hogy nem érkezett e' valami újdonság.
Azt hiszem nekifogok az írásnak, mielőtt elküldöm azért körbenézek, hogy nem érkezett e' valami újdonság.
Yue- Földvérű-Démon
♦ :
Én szívesen csatlakozok bárkihez aki Írisz szigetén van (vagy bárhol van.)
Dartian- Állatbestia - Ragadozó
- Mottó : Fuss, mássz, ugord át, majd nézz szembe vele.
Hol? : pont ott
Ismertető jegy : gyíkszerü kinézet. Sötétbarna utazóköpeny
Kaszt : utazó és harcos
Na jó, bárki aki szabad csatlakozok akárholvan.
Dartian- Állatbestia - Ragadozó
- Mottó : Fuss, mássz, ugord át, majd nézz szembe vele.
Hol? : pont ott
Ismertető jegy : gyíkszerü kinézet. Sötétbarna utazóköpeny
Kaszt : utazó és harcos
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.